Weet jij ...

wat we samen
allemaal kunnen bereiken ?

AANKOOP management

Met onze oplossing worden al uw aankoop facturen digitaal uitgelezen en netjes georganiseerd opgeslagen. Gedaan met eindeloos zoeken naar artikelen of facturen. Betaal meerdere aankoop facturen in één beweging en automatisch op vervaldag indien u dat wenst.

Financieel analist
Investeringsgrafiek

VERKOOP management

Stel eenvoudig leverbonnen, offertes en facturen op, gecombineerd met de digitale werkbon, waar uw tijd en verbruikte materialen geregistreerd worden kan de factuur opgemaakt worden voor u op basis van de ingegeven data door u en uw werknemers.

INTEGRATIE management

Koppel meerdere systemen aan ons systeem, boekhouder, leveranciers, tijdregistratie, kassa systeem met inbegrip van uw bank. Op deze manier zorgen we er voor dat u niet dient te pendelen van de ene log in naar de andere en heeft u meteen een overzicht van het hele plaatsje waardoor u enorm veel tijd bespaart.

Persoon controle van de gegevens
Computer met Graph

STOCK beheren

Hou tot in detail bij welke aankopen u heeft gedaan en registreer deze in uw stock beheer, weet wat u in huis heeft en wat u nog dient te verkopen om dood kapitaal te vermijden. Koppel rechtstreeks met leveranciers en heb meteen op eender welk moment de actuele aankoop prijzen ter beschikking met inbegrip van uw kortingen.